rôznymi spôsobmi.Každá mala iný pôrod.Jeden šiel ako po masle a iný zase trval hodnú chvíľku.No podstatné je, že predsa len vznilki :)Za pomoci kúzelníka...

9. 10. 2008

Príbeh chrobáka

Posted by Picasa

9 komentárov:

Tomáš povedal(a)...

:)
Sa maju.
(rozmyslam nad menom tej polohy :)

A vyhlad z okna je kam ?
Vyzera dobre, samy les.

ita povedal(a)...

veru veru aj ja im zavidim a ako!ten lesik vidno z mojho okna pod kalvariou no prijemnejsia ako ten lesik je sekvoja kt. mam asi 50m od okna ma niekolko stoviek rokov taka korytnacka jedna:) milujem ju je uplne ako z ineho sveta takeho kde je iba ona a predsa je tu :)trochu sa v nej vidim...

NiecoNiekde povedal(a)...

hhmhmhm veru prijemne zatisie, kto by nezavidel heheh. no uvidime ako to bude pokracovat, uz asi nebudes sama sledujuca/nasledujuca/prenasledujuca...maju dalsich fanusikov :)

ita povedal(a)...
Tento komentár bol odstránený autorom.
ita povedal(a)...

No jeje to by ma ani vo sne nenapadlo ze Milos a Marta budu mat fanusikov..Urcite budem podavat nove spravy o tom ako sa maju radi:)Je to zvlastny pocit niekoho sledovat nieco medzi vzrusenim je tam aj trochu strachu,vsak co ked ma nahodou odhalia ale najma potesenie ze ich mozem sledovat:)

Tomáš povedal(a)...

M&M fan klub :)

Reality sou :)
Kam sa hrabu tie traposiny v TV :)

Som zvedavy, kedy M&M zacnu cojaviem cvicit jogu alebo tajci :)

...

Pockaj pockaj, myslis sekvoju v botanickej ? a vidis ju kazde rano zo skoly, alebo je este jedna, pri dome pod kalvariou ? :)

(som v praci, a tak mi to nejak nemysli, ludsky :)

NiecoNiekde povedal(a)...

no hlavne si myslim ze pokial M&M nemaju pristup na net, tak sa nemame coho bat..a asi sa o nas tak skoro nedozvedia...a pravdupovediac, vyzeraju ze zatial maju ine zabavky :)

ita povedal(a)...

Nie Tome vo vyskumnom ustave co mam rovno pri domceku..je jedna taka fesanda s dlhymi rukami.V botanike su dlsie aj tie milujem:)To je vzrusujuce prvy krat vo svojom zivote som v dakom fan klude a este akom:) inak posielam ti nieco na tvoj mail take cosi tajne tak pssst:)

ita povedal(a)...

kyblux mas pravdu zatial robia vsetko ine len nie chatuju nastastie to by sa asi urazili a odstahovali sa z mojej izby to by znamenal koniec nasej symbiozy...dnes sa len maznaju slnkom pri okne tak ich nechcem rusit:)