rôznymi spôsobmi.Každá mala iný pôrod.Jeden šiel ako po masle a iný zase trval hodnú chvíľku.No podstatné je, že predsa len vznilki :)Za pomoci kúzelníka...

14. 10. 2008

Oberanie jablčné


matka s dcérou
už len ja im tam do
generácie ženského
pokolenia chýbam:)

Posted by Picasa

7 komentárov:

Tomáš povedal(a)...

:o) prezenu sa rurkami, alebo len zazimuju ? (tie jablka) :)

ita povedal(a)...

no niektore sa prezenu rukama aj nohama a niektore len zazimuju ked prides tak zazimujem aj teba kopou jablcok:)

Tomáš povedal(a)...

:) dak :)
Mne uz na zahrade bud obrali cigani, alebo opadalo :)

ita povedal(a)...

ak pojdem okolo mozem pozriet ako su na tom :)po pripade aj zazimovat mozem aby si mal :)

Anonymný povedal(a)...

hoi nadejna neposedna MinoltItush :) peasni ak treba few pomocnikov na zber * aka je toho roku uroda? slivky vraj rodili, .. a orechy? sa? :-)) a a co je este nove ??

;) ako dobre, ze Ti Tom nehal Mimimashinku * takto aspon vidime ako je "doma" farebne~babo~letne ? v BB-Ra2ni, Hliniku /Hr., Zarke i Novej Bani mame zmrzlinarne ~ zavarat sa bude asi v Al. ;) *Lenka*

Tomáš povedal(a)...

:))))
Lie, ved pockaj, ak vsetko dobre dopadne, tak zopar kosikov na obratie sa mozno csaom najde aj v jednej velmi sikmej, schovanej a zatial velmi zarastenej zahrade :)

ita povedal(a)...

No ahoj Lenka:)aj ja som rada ze mi tom zveril strojcek aj ked neviem ci si ho zasluzim...:)uro da je toho roku taka velka ze ani moja 94 rocna teta si nepamata kedy bolo tak vela jablcok, orieskov sliviek a vsetkeho co priroda dala...no skoda ze teraz nemozem behat po botanike a zbierat veverickam gastany moje oblubene:)